Cute Hello Kitty 5 x-Bellissima: TAG - Happyness

zondag 6 november 2011

TAG - Happyness


Ik ben echt een waardeloze blogger, ik heb al bijna 2 weken niet geblogt!
Door mijn nieuwe baan heb ik door de week geen tijd, en in het weekend ben ik bijna altijd weg, vandaar.
Mijn excuses, bij deze ga ik weer eens een tag doen, over de dingen waar ik blij van wordt!

Van welke mensen om je heen word je blij?
Mijn vrienden zijn echt alles voor me. We hebben een hele hechte groep, ik kan alles bij ze kwijt en we maken veel leuke dingen mee met zijn allen. Ook mijn vriend leerde ik kennen via deze vriendengroep^^. Vaste prik is het met zijn allen uitgaan op vrijdag- en zaterdagavond. Ja, daar word ik blij van!

Van welke make-up producten word je blij?
Dagelijks draag ik eyeliner en mascara, maar mijn favoriete product is toch wel lipstick. Dat kan je uitstraling zó anders maken.

Van welke film(s) word je blij?
Mijn all-time favourite film is Titanic. Maar dat is niet echt een film om blij van te worden. Als ik echt blij wil worden kijk ik liever een feelgood movie zoals Alles Is Liefde, Back to the future of een disneyfilm.

Van welke muziek word je blij?
De muziek die ze tijdens uitgaan draaien maakt me blij, want uitgaan is zowiso al mijn favoriete hobby. Maar thuis luister ik vooral Spaanse en Italiaanse muziek. Geen idee waarom, maar artiesten als Tiziano Ferro, Laura Pausini, NEK, Modà en Wisin&Yandel vind ik gewoon ontzettend goed.

Van welke internet site word je blij?
Meestal ben ik gewoon wat aan het rondsurfen, maar sites die ik dagelijks bezoek zijn Girlscene, Teksuh.nl en Bloglovin.

Van welk eten word je blij?
Italiaans! Echt, voor pasta of pizza kun je me altijd wakker maken. En qua snacks, ik kan niet zonder Doritos en Kinderchocolade. Ja echt, kinderchocolade, van die kleine reepjes met dat blije hoofd op de verpakking.
Als we 's avonds voor het stappen bij iemand thuis gaan indrinken hebben we ook altijd kinderchocolade. Best raar, ik weet het. Maar zooo lekker!Van welke momenten word je blij?
De momenten dat ik bij mijn vrienden of vriendje ben. Ook tijdens uitgaansavondjes kan ik me ontzettend gelukkig voelen. Of het moment dat je de hele dag gewerkt hebt, en dan eindelijk naar huis mag, gewéldig!
Vooral als je dan voor 's avonds of in het weekend nog iets leuks op de planning hebt staan, heerlijk.

Met welke eigenschap van jezelf ben je blij?
Hm,..
vroeger was ik heel verlegen, en nu gelukkig niet meer. Ik stap zo op mensen af en kan met iedereen wel een praatje maken. Ik schaam me niet snel meer ergens voor en ben niet bang om mezelf voor schut te zetten. Ik denk dat ik daar wel blij mee mag zijn!

Van welke hobby word je blij?
Uitgaan, zowiso. En bloggen, maar dat doe ik de laatste tijd veel te weinig, i know. Oh, en winkelen natuurlijk! Ik kan zo blij worden als ik eindelijk de perfecte tas of een mooi paar schoenen heb gescoord!

Iedereen die het leuk vindt mag deze tag uiteraard overnemen!

1 opmerking:

Ioana-Carmen zei

Lovely babe! Let`s follow each other!
xoxo

FashionSpot.ro