Cute Hello Kitty 5 x-Bellissima: SHOPLOG

maandag 26 september 2011

SHOPLOGWekenlang ben ik ziek geweest. Zo erg, dat ik te veel van school gemist heb, en dit niet meer kan inhalen. Samen met mijn mentor ben ik dan ook tot de conclusie gekomen dat het beter is om te stoppen met mijn opleiding, en hiermee volgend jaar opnieuw te beginnen. Wederom een jaar zonder school....
Echt ontzettend kut, op zijn zachtst gezegd.

Nu zijn we weer een week verder en momenteel voel ik me gelukkig niet meer zo ziek. Ik probeer aan het idee te wennen dat ik geen school meer heb, en ga zo snel mogelijk op zoek naar een baan.
Verder, om alles eventjes opzij te zetten, ben ik weer tot leven gekomen; Ik ben gaan shoppen!
Althans, ik ging naar de Kruidvat. Kleding shoppen kan niet echt in mijn dorp, maar deze week ga ik naar de stad om een baan te zoeken, en dan zal ik zeker ook wat kleding kopen waar ik ook nog een shoplog over maak !

Anyway, genoeg geluld, hier mijn aankopen van vandaag.Ik ging eigenlijk speciaal naar de Kruidvat voor de nieuwe Essence lakjes, die ik in dit artikel aan jullie liet zien. Maar bij de Kruidvat in het kleine dorpje waar ik woon hadden ze deze collectie helemaal niet!
Vreselijk... Deze week zal ik dan ook in de grote stad nogmaals op zoek gaan naar de lakjes.
Wel vond ik deze Gel look topcoat waar ik erg benieuwd naar ben.


Haarverf! De lichtste kleur blond van Syoss. Het is exact dezelfde kleur als die ik nu heb, maar ik moet nodig de uitgroei weer eens bijwerken! Verder had ik de vorige keer nét iets te weinig verf, waardoor de haarpunten een iets andere kleur blond zijn geworden. Dat kan ik nu dus meteen even fixen.


Deze duo lipstick zag ik op tv, in een reclame waarin beloofd werd dat hij 16 uur lang bleef zitten. Ik irriteer me mateloos aan lippenstift die er na één slok drinken al af gaat, dus ik wilde deze graag proberen! Ik kon hem bij de Kruidvat niet vinden dus ging in naar de Etos. Wat een mooie kleur! Binnenkort een review.

Normaal ben ik meer van de budget producten, dus deze lipstick was voor mijn doen erg duur.
Hij kostte geloof ik 17 of 18 euro en is daarmee het duurste lipproduct dat ik ooit heb gekocht haha.
Maar bij de Etos hadden ze een actie; het 2e L'Oreal product gratis...


... Dus nam ik er nog een foundation bij. Normaal heb ik nooit zulke dure foundations, maar hij schijnt goed te werken. Ik heb hem nog niet geprobeerd, dus ik ben benieuwd!

Zoals ik al zei, ik ben niet meer ziek dus ik kan weer wat vaker gaan bloggen.
Bovendien ga ik deze week naar de stad en ik heb ook nog een aantal Ebay-pagina's bij mijn favorieten staan, dus er zullen meer shoplogs volgen!

4 opmerkingen:

beautyforgirls zei

Wat een leuke dingen, ik ben heel benieuwd naar de foundation. Zou je er een review over willen schrijven?
Liefs, xxx

melanie zei

hey leuke spulletjes ik volg je via gft en bloglovin jij mij ook ?

alvast bedankt x

Armani Heirweg zei

Hele leuk shoplog ! :D

Liefs' Armani xx

Katy zei

Oew wat rot voor je, het lijkt me best wel raar om zonder school te zitten. Aan de ene kant kan het prettig zijn,maar het is wel balen dat je niet gewoon je opleiding af kan maken. Ik hoop dat je volgend jaar een goed jaar zal krijgen <3!

Gelukkig heb je leuke dingen gekocht. Is misschien ook wel goed om afleiding te hebben. En ook dat je je gaat richten op een baan is goed voor afleing en je krijg ook nog is geld binnen ^^! Succes met alles <3!!!

xx Katy ^^!