Cute Hello Kitty 5 x-Bellissima: SHOPLOG

woensdag 28 september 2011

SHOPLOG


Eigenlijk ging ik naar het winkelcentrum om een baan te zoeken.
Maar ik kon het niet laten om tussendoor toch wat te winkelen!

Ik had shirtjes en broeken nodig, maar eigenlijk kon ik weinig leuks vinden. Wel vond ik veel leuke accesoires, en kwam ik dus weer thuis met, inplaats van kleren, allemaal kleine spulletjes.


Deze simpele maar leuke armbandjes kocht ik bij de H&M. Bruin met goud, en zwart met zilver.
De bruine was 3,95 en de zwarte 2,95. Lekker goedkoop!


Nagellakjes! De paarse is van de H&M. Ik draag nooit paars, maar deze kostte maar 95 cent dus wilde ik hem graag proberen.
Toen ging ik naar de Kruidvat. Ik wilde eigenlijk een peachy kleurtje van Catrice, die ik laatst op internet zag, maar die hadden ze niet! Ook van de nieuwe Essence collectie was de helft al uitverkocht... Toen ben ik maar gegaan voor een top coat met allemaal gekleurde glitters en mijn eerste crackle polish. Mijn eerste ja. Want in het primitieve Eindhoven en omgeving kan ik dit soort leuke dingetjes normaal nooit vinden -.-'


Panty's. Gewoon zwarte panty's vind ik saai, en mijn mooie panterprint en stipjes panty's waren kapot. Op zoek naar wat nieuws dus! Ik kocht er een met zebraprint bij Tally Weijl, en bij de WE vond ik een knalroze! Leuk om mee te colorblocken!


Eigenlijk had ik het al wel gehad met de uiltjeskettingen. Ik had er al een, maar die droeg ik nooit omdat er lelijke nep diamantjes op zaten haha.
Als Ebay verslaafde heb ik deze ketting vaak genoeg voorbij zien komen, maar aangezien zoveel mensen hem al hebben had ik niet echt de behoefte om hem te bestellen. En ik weet donders goed dat exact deze ketting op Ebay maar 2 dollar kost. In de winkel betaalde ik er 6 euro voor.
Maargoed, hier liep ik toevallig tegenaan. Ach, het scheelt maar een paar euro, dan kan ik hem net zo goed meteen meenemen haha.

Verder ben ik natuurlijk op zoek geweest naar een baantje. Van de 20 winkels waar ik geweest ben, was Van Haren de enige waar ze personeel zochten. Dat is gelukkig wel een erg leuke winkel, dus ik hem meteen een sollicitatieformulier gehaald. Ik ben benieuwd...

6 opmerkingen:

beautyforgirls zei

Ik heb ook gesolliciteerd bij de Van Haren, heb er alleen niks meer van gehoord. Succes in iedergeval. Leuke dingen.
Liefs, xxx

Lonneke zei

heel erg leuk!
voorral die ketting <3
xx

Paola zei

Leuke aankoopjes!

Armani Heirweg zei

Echt hele leuk spulletjes :)

liefs' Armani xx

perfect like paris zei

http://perfectlikeparis.blogspot.com
:D

bonita. zei

je hebt mijn give-away gewonnen!
gefeliciteerd! check je email.
xliefs