Cute Hello Kitty 5 x-Bellissima: ESSENCE CRACKLE POLISH

dinsdag 4 oktober 2011

ESSENCE CRACKLE POLISH


Iedereen loopt er al jaren mee rond dus ik schaam me diep, maar ik heb dus vorige week (zie deze shoplog) mijn aller eerste Crackle polish gekocht. Ik heb hem gewoon simpelweg nooit eerder kunnen vinden.
Maar wat ben ik er blij mee! Check snel de foto's!

Ik had die dag toevallig gele nagellak (23, Sundance, Essence) op.Tijdens een eetpauze bij Mc Donalds wilde ik hem even op 1 nagel testen, maar één gelakte nagel vond ik er vreemd uitzien dus heb ik bij de Mc Donalds even al mijn nagels zitten lakken haha.


Dit gele lakje is trouwens de mooiste gele lak die ik tot nu toe gezien heb. Ik heb hem anderhalf jaar geleden gekocht (jaja, nog voordat de gele-nagels trend begon) maar volgens mij verkopen ze deze nu niet meer.
Essence heeft wel een andere (pastel)geel in het assortiment, maar naar mijn mening is die een stuk minder mooi als deze.

Ik ben dus heel blij dat ik deze toen gekocht heb! En daarom vind ik het zo raar dat ik deze nooit eerder geswatcht heb voor mijn blog! Bij deze, Sundance van Essence.En, met de Crackle polish er overheen. Ik had niet verwacht dat het mooi zou zijn met geel er onder, maar ik vind het er erg vet uitzien!
Verder lakt hij erg fijn, droogt ontzettend snel en is heel erg goedkoop. Aanrader dus!

7 opmerkingen:

Paola zei

Heel erg mooi! De combinatie is echt super!

beautyforgirls zei

Heel erg mooi, de perfecte combinatie.
Liefs, xxx

Armani Heirweg zei

Prachtige combinatie :)

liefs' Armani xx

vintage process zei

Nice!

Cynthia zei

Echt elke keer als ik die nagellak wil kopen, is hij er niet!! haha. Is het nog wel in het assoirtement?

Inner of Beauty zei

Dat had ik laatst ook op! :) Ook met geel. En zo erg achter loop je toch niet, ik heb echt nog nooit iemand er mee zien lopen dustja :P

xVengeance zei

Wat stom dat deze zwarte het wel doet.

Mijn ma heeft de zilvere en die werkt totaal niet, haha ;p.

Ziet er leuk uit zo, die combinatie ;D.