Cute Hello Kitty 5 x-Bellissima: MAKE-UPLOOS

donderdag 18 augustus 2011

MAKE-UPLOOS
Een hele tijd geleden, en dan bedoel ik nog voordat ik zelf een blog had, was er een eigenaresse van een beautyblog die een foto van zichzelf zonder make-up had geplaatst. Onder het mom van; ik heb een beautyblog maar ik vind dat meiden zichzelf ook moeten kunnen waarderen zónder al die plamuurlagen. Iedereen is mooi.
Dat vond ik een mooie gedachte, dus besloot ik het zelf ook te doen; een schokkende foto van mezelf zonder make-up. Ik vind het echt doodeng....
Laat ik de spanning opbouwen. We gaan beginnen met een foto van de make-up die ik ga gebruiken.

Oogschaduwkwastjes, een oogschaduw palletje van Essence, Maybelline mascara, poeder van Essence, wenkbrauw setje van Catrice, lippenstift van Catrice, foundation van Essence, blush van Manhattan, kwast is merkloos, eyeliners van Essence.

Normaal gesproken gebruik ik nooit zoveel make-up. Zonder mascara, eyeliner, oogpotlood en een glossje ga ik niet de deur uit. Maar alle andere dingen gebruik ik alleen als ik er zin in heb, als ik uitga of als ik iets speciaals heb.
De dag dat ik deze foto's maakte had ik een etentje, en bovendien verveelde ik me heel erg dus besloot ik maar dat het tijd was voor een volgeplamuurd gezicht.


Dit was mijn ooglook. Boven is niks aan gedaan, onder is uiteraard met make-up. Zoals je ziet gebruik ik meestal natuurlijke kleuren oogschaduw, het liefst bruintinten. Met mijn lichtblonde haar vind ik het niet zo mooi om felle kleuren te gebruiken.

Nu komt het ergste, en voor en na foto...

Dit was dus zónder make-up, even voor de duidelijkheid haha. Ik kwam net uit bed en had nog niet gedouched en ook mijn haar nog niet gekamd. Prachtige blik ook *kuch*.Verschrikkelijk dat deze foto nu op internet staat haha.

En dit was dan het resultaat! Stukken beter toch?

11 opmerkingen:

bonita. zei

leuk artikel!
en idd je hebt gelijk, ze denken dat beautybloggers helemaal weg zijn van make-up maar ook wij kunnen natural beauty's waarderen :)!

beautyismybreakfast zei

valt toch best mee zonder makeup? hihi x

Hannie zei

Met make-up heel bijzonder! Maar ook zonder zie je er prachtig uit!

Maartje zei

hihi, leuk artikel!

Zonder zie je er ook heel goed uit hoor!

ik volg!

xx http://maartje-busyfunlife.blogspot.com

Debbie zei

ik vind het goed dat je dat doet! want sommige meiden die zouden het niet durven denk ik,haha!

Leuk artikel !

Sas-kia zei

Je hebt echt prachtige ogen en mooie donkere wimpers! Ook zonder make-up :)

ynske zei

Super leuk om te lezen! Ik vind het best dapper dat je zo'n foto op internet zegt. Niet met de bedoeling dat je dan lelijk bent haha, in tegedeel. Alleen ik had het lef er niet voor gehad. (;

Selma zei

haha orgineel artikel! En ik vind het netals velen meiden zeggen, het opzich wel meevallen :)

A girl with beauty zei

idd erg origineel !

Didi zei

Het valt mee, hihi. Ik vind het ook een mooie gedachte! En het is ook zo, iedereen is mooi op zijn eigen manier!

Joyce zei

Wie straalt er nou enorm als hij net uit bed komt rollen, je bent dan net zo mooi!