Cute Hello Kitty 5 x-Bellissima: SHOPLOG

maandag 8 augustus 2011

SHOPLOG

Ondanks dat ik niet zo veel geld te besteden had tijdens mijn vakantie in Italië, heb ik gelukkig toch een beetje kunnen shoppen daar! Mijn geld ging voornamelijk op aan souvenirs voor anderen, maar ik heb natuurlijk ook wat leuke dingen voor mezelf gekocht.




Ben je benieuwd?


Dit porseleinen maskertje kocht ik in de mooiste stad van de wereld: Venetië.
Aangezien mijn kamer nu bruin met zwart (panterprint!) is vond ik deze kleuren er wel leuk bij staan.
Op de achterkant zit een magneetje en hier op de foto zit hij aan een soort metalen muurversiersel.


Dit mooie jurkje kocht ik in Rimini, de plek waar wij verbleven. Op de foto ziet hij er een beetje cheap uit maar als je hem aan hebt is hij echt prachtig. Ik heb er best lang over getwijfeld, maar uiteindelijk geen moment spijt van gehad! Het is een ideaal uitgaansjurkje, binnenkort zul je misschien nog wel aanfoto's zien op mijn blog.


Deze parfum was de duurste, maar ook meteen de beste aankoop van mijn hele vakantie.
Het is een originele Gucci parfum, 75 ml, die ik voor maar 45 (!) euro kocht in het belastingvrije stadje San Marino! Ter vergelijking, in Nederland kost zo'n grote fles van deze parfum ongeveer 80 euro!


Ik heb geen bal verstand van voetbal, maar ben stiekem verliefd op de Spaanse voetballer David Villa, en ben daarbij dus ook verliefd dit shirtje! Ik wilde er al een tijdje een hebben maar toen ik vorig jaar in het Fc Barcelona stadion was viel mijn droom in duigen, een origineel shirt kostte zo'n 90 euro geloof ik. Ook in de souvenirwinkels kostte een neppe variant ongeveer 30 euro. Dat vond ik te veel, aangezien ik waarschijnlijk nooit een echte wedstrijd zal bezoeken, en in mijn vrije tijd ook niet van plan ben in een voetbalshirt te lopen. Ik wilde hem gewoon voor de heb. In Italië liep ik er weer tegenaan en deze kostte maar 9,50!! Zo nep als iets, maar dat geeft niet. Ik gebruik hem nu als pyjama haha!


Deze schattige armbandjes kocht ik ook in een souvenirwinkeltje. Ik betaalde maar 3 euro voor 3 armbandjes. Eentje gaf ik als souvenir aan mijn moeder, de andere twee hield ik zelf. Vooral die met kraaltjes in de Italiaanse kleuren vind ik geweldig. Ik heb ze op vakantie meteen om gedaan en tot op de dag van vandaag nog steeds niet af gedaan :)


Mini's! Let vooral op het formaat van het tictac doosje! Zo schattig, ik kon ze niet laten liggen. Ook de mini flesjes sterke drank móest ik meenemen.

Verder had ik nog oorbelletjes met een Venetiaans maskertje eraan, maar die ben ik denk ik kwijtgeraakt! Ik heb heel mijn kamer doorzocht maar kan ze nergens meer vinden... Echt heel jammer want ze waren zo mooi!

Ook heb ik een donkerblauwe maxi skirt gekocht. Ik had nooit gedacht dat het me zou staan, maar deze was maar 13 euro en het proberen waard. Hij is erg leuk, binnenkort zal ik er een outfitpost van maken!

Liefs, Mandy

7 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Leuk zeg die aankopen. Vooral de parfum en het venetiaans maskertje!Nu moet er weer gewerkt worden denk ik,om je saldo aan te vullen?

Sophie (www.myveryownlookbook.com) zei

nice stuff!

liefs, Sophie
http://myveryownlookbook-sophie.blogspot.com (give-away!)

Tugce zei

Dankje! leuke aankopen!

Hafsah. zei

leuke aankopen. <3
zullen we elkaar volgen (:?

xoxo

www.thesweetestdream.blogspot.com

Manon Margaretha zei

Dat masker is echt heel erg mooi !
En venetie lijkt me ook een hele leuk stad (:
xManon

Wil je ook eens een kijkje nemen op mijn blog ? Je mag me natuurlijk volgen als je dat wilt ! (:

DressesAndDaisies zei

Hele leuke aankoopjes! Die parfum ziet er trouwens goed uit. x


*Een bezoekje of reactie terug is ook voor mij een duwtje in de rug. <3

Marijke zei

Leuk hoor!
Heb zelf ook nog een fles limoncello staan die ik heb meegenomen uit Rome laatst, haha!